Resultaten voor bso amstelveen

bso amstelveen
Buitenschoolse Opvang en Ondersteuning Nederland BSO BOON.
Verzorgt al meer dan acht jaar buitenschoolse opvang van basisschoolkinderen in Amstelveen. Het betreft sportieve opvang en een breed algemeen activiteitenprogramma voor leerlingen van groep 1 t/m 8. BSO BOON heeft twee vestigingen in Amstelveen. BOON Escapade gelegen op Sportcomplex Escapade.
loodgieter amsterdam
Kinderopvang bij jou in de buurt KinderRijk Amstelveen/Amsterdam.
KinderRijk BSO Kindercampus King. Oostelijk Halfrond 441. 1183 EZ Amstelveen. 020 640 82 59. School en opvang ineen. Meer info over deze locatie Inschrijven. Per direct plek op deze locatie. KinderRijk BSO Kindercampus Zuidas. Antonio Vivaldistraat 15. 1083 HP Amsterdam.
tandarts nijmegen
Partou kinderopvang Amstelveen Acacialaan Welkom!
Tot ziens bij Partou! Partou Acacialaan 18A Acacialaan 18A 1185RE Amstelveen 020 441 78 10 acacialaan@partou.nl Neem contact met ons op Openingstijden Bekijk in detail Geopend op: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Wist u dat we een opendeurenbeleid voeren? Wist u dat wij iedere week aan peuteryoga doen? Wist u dat wij verschillende coaches hebben? Wist u dat wij een natuurlijke en ruim opgezette tuin hebben? Wist u dat wij een aparte ruimte voor 3-plussers hebben? Wist u dat uw kind bij ons vanaf 1 jaar warm kan eten? Wist u dat wij een sterk team hebben? Mijn Kind beleef de dag mee! Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken fotos en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent! Bekijk Meer info. Ik ben op zoek naar. Dagopvang Peuteropvang BSO.
droger
Parallax Full Collection Classic.
ophangsysteem fiets
KinderRijk BSO Asserring KinderRijk.
Ouder BSO Assering. Spelend ontwikkelen: plezier, ontwikkeling, fantasie en respect vormen de basis. De beste mensen in huis. Samen met onderwijs: een goede aansluiting, zowel inhoudelijk als praktisch. Naar welke school in Amstelveen je kind ook gaat, de vestigingen van KinderRijk zijn altijd in of in nabijheid van de school.
water in de kelder
Kinderopvang Amstelveen.
Op CompaNanny Amstelveen is het kinderdagverblijf verdeeld in babygroepen en peutergroepen. Peuters kunnen hier ook een ochtend naar de peuterspeelzaal. De BSO is gevestigd op de eerste verdieping. Ook is er een groep speciaal voor internationale kinderen waar Engels gesproken wordt.
KindZijn Gezellige en sportieve BSO in Amstelveen!
Sportlaan 23, Amstelveen 06 48 11 38 32. Op de groep. Lekker buiten spelen. Bij de paarden. KindZijn is een kleinschalige buitenschoolse opvang voor basisschool kinderen. Doordat we niet zo groot zijn, kunnen we veel aandacht aan de ontwikkeling van de kinderen geven. We luisteren graag. Laten de fantasie en belevingswereld van kinderen de vrije loop. Ontdekken graag de unieke kwaliteiten van elk kind. En stimuleren we om hun eigen ontdekkingstocht te volgen! Bij KindZijn worden de kinderen met zorg opgevangen. Uiteraard door onze ervaren en HBO-geschoolde pedagogische begeleiders. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen met plezier naar onze BSO komen.
BSO Majest Amstelveen Het verlengstuk van je woonkamer.
BSO Majest Amstelveen. Kwalitatieve opvang op maat, dat is waar Majest voor staat. Als u op zoek bent naar een betrouwbare opvang voor uw kind dan bent u bij ons aan het goede adres. Buitenschoolse opvang Majest biedt professionele dagopvang in Amstelveen voor kinderen van 4 tot 13 jaar.
Kindercentrum De Stoel Home Welkom.
Inschrijfformulier BSO after school care. Inschrijfformulier KDV all day care. Inschrijfformulier PO KDV StoelLandje half day care. Inschrijfformulier PO KDV t Stoeltje half day care. Foto's' Inloggen Welkom. Kindercentrum De Stoel is een particuliere instelling en verzorgt kinderopvang voor kinderen vanaf 2 maanden tot 13 jaar. Het kindercentrum is opgericht in april 1999 en wordt beheerd door Jantine en Peter Stoelman. Zij werken vanaf 1990 in de kinderopvang met veel enthousiasme en liefde voor de kinderen. Gezien hun jarenlange ervaring zijn zij in staat kwalitatief goede kinderopvang te bieden. Wij hebben 1 vacature open staan! Voor meer informatie zie: Vacatures onder Personeel. Wist u dat wij als een van de weinige aanbieders in Amstelveen zijn die Voorschoolse opvang bieden?
brede school Vrije School Parcival Amstelveen.
De BSO is gehuisvest in het schoolgebouw. Contact en informatie.: De voicemail wordt afgeluisterd om 12.30 uur. Hierop kunt u uw mededelingen over de kinderen of afmeldingen inspreken. Document veiligheid BSO Madelief nieuwbouw. GGD rapport 2017. 1185 NK Amstelveen. 1180 EC Amstelveen.

Contacteer ons