Meer resultaten voor kinderdagverblijf rotterdam centrum

kinderdagverblijf rotterdam centrum
Kinderopvang Zazou.
Bent u op zoek naar kinderopvang in het Kleiwegkwartier/Hillegersberg-Schiebroek? Zoekt u een kinderdagverblijf waar uw kind liefdevol wordt verzorgd door pedagogisch medewerkers met passie voor hun werk? Gunt u uw kind een BSO waar kinderen na schooltijd heerlijk van hun vrije tijd kunnen genieten?
psychologen amsterdam
Kinderopvang Het Steigertje Rotterdam centrum I KDV en BSO.
Kinderdagverblijf Het Steigertje biedt een veilige omgeving voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar. Het Steigertje biedt hoogwaardige peuteropvang voorheen peuterspeelzaal voor kindjes van 2 tot en met 4 jaar. Wij bereiden uw kindje spelenderwijs voor op de basisschool. Een buitenschoolse opvanglocatie in het centrum van Rotterdam waar kinderen van 4 tot 13 jaar voor en/of na schooltijd terecht kunnen en tijdens schoolvakanties de hele dag.
professionele koffiemachine
Ons Stekkie Ons Stekkie.
Hartelijk welkom bij kinderdagverblijf Ons Stekkie. Kinderdagverblijf Ons Stekkie is een kleinschalig kinderdagverblijf in het centrum van Rotterdam, op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station. Wij bieden kinderopvang aan voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.
hoesje maken samsung s7
Locatie Rotterdam Zuid t Slag KDV De Maan.
Meer lezen over het multifunctioneel centrum t Slag. Fotos locatie Zuid t Slag. Het is lekker toeven voor de babys en dreumessen bij kinderdagverblijf de Maan. Onze peuterwcs, schoon en hygiënisch in gebruik. Alles op baby/dreumeshoogte, kunnen ze lekker overal zelf bij. Kinderen zijn dol op optredens, daar hebben wij een heus podium voor. Onze peuterlounge, zacht, comfortabel en veilig. Lees meer over.: Wie zijn wij. smoelenboek locatie Rotterdam.
cursus powerpoint
174 Pagina kinderdagverblijven niet kdv gevonden in BESTE Rotterdam Kinderdagverblijf. Bekijk en vergelijk het beste kinderdagverblijf voor jouw kind in Rotterdam.
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacystatement. Check daarom regelmatig het privacystatement voor een update van ons privacybeleid. Als u nog vragen heeft over ons privacybeleid en/of deelnamevoorwaarden, neemt u dan contact op met.:
http://www.accuut.nl/
Kinderopvang BijDeHand Home.
Kinderopvang BijDeHand is de meest bijzondere kinderopvangorganisatie in Rotterdam en Berkel en Rodenrijs. Wij bieden méér dan kinderopvang door onze pedagogische visie, waarin respect voor het kind centraal staat. Wij bieden professionaliteit en ontwikkelen innovatieve projecten. Dat maakt onze kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang BijZonder BijDeHand.
Vestigingen Plusopvang Van Veldhuizen Stichting.
3034 CS ROTTERDAM. Registratienummer Landelijk Register: 675778529. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur. op verzoek kan ook vanaf 7.30 uur opvang geboden worden. Dikkertje Dap Centrum. Hele Dagopvang Plus 0-4 jaar. 1 groep, 10 tot 14 kindplaatsen.
Welkom Kinderopvang Bimbola Rotterdam.
Kinderdagverblijf Laan op Zuid zet zich in voor Stichting Pipa. In de ruime hal van kinderdagverblijf Laan op Zuid staan al een tijdje vrolijk beschilderde dozen. In de dozen zit de opbrengst van het maandenlang inzamelen van plastic flessen. Ouders, medewerkers, kinderen; allemaal hebben ze hun steentje bijgedragen aan deze inzameling. En straks is het zover; alle flessen worden ingeleverd. De opbrengst gaat naar Stichting Pipa. Wat is Stichting Pipa? Pipa is tijdelijke en laagdrempelige zorg en opvang van kinderen en jongeren voor Barendrecht, Rotterdam.
Kind van Zuid Kinderdagverblijf Rotterdam Kind van Zuid.
Kind van Zuid. De beste zorg voor uw dierbaarste bezit. Bij Kinderdagverblijf Kind van Zuid zullen u en uw kind zich snel thuis voelen. Entrepotstraat 7 3071JA, Rotterdam 010-2150050 info@kindvanzuid.nl. Blijf altijd op de hoogte! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
BSO Centrum Kinderopvang Bimbola Rotterdam.
Veel gestelde vragen. Bimbola BSO Centrum is gevestigd in hartje Rotterdam en biedt opvang voor o.a. leerlingen van de basisscholen Het Landje en RSV. De locatie in hartje Rotterdam Centrum is omgeven door musea, parken en een prachtig speelplein met sportfaciliteiten.
Royale Kinderopvang en bso het Paleisje Het paleisjeHet Paleisje Kinderdagverblijf en BSO.
U vindt op onze website alle informatie over de royale kinderopvang en bso Het Paleisje. Het Paleisje streeft ernaar om een kinderdagverblijf en BSO te zijn waar iedereen zich thuis voelt. Met vestigingen in Barendrecht-Smitshoek, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Capelle a/d IJssel, Nieuwerkerk a/d IJssel, Rotterdam Mathenesse nabij het centrum en Rotterdam Nesselande is er altijd wel een Paleisje bij u in de buurt.

Contacteer ons