Op zoek naar stichting peuterspeelzalen?

stichting peuterspeelzalen
Stichting Delftse Peuterspeelzalen.
Welkom op de website van de Stichting Delftse Peuterspeelzalen SDP, bedoeld voor alle ouders en verzorgers die op zoek zijn naar een goede en leuke peuteropvang voor hun kind. De Stichting Delftse Peuterspeelzalen creëert optimale ontwikkelingskansen voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar door het aanbieden van veelzijdige en passende speelmogelijkheden.
condensdroger miele
Over ons.
Ga naar tabblad AANMELDEN. Voor rechtstreeks inloggen op de ouderportal kunt u op onderstaande link klikken. Onze nieuwe site is jammergenoeg nog niet klaar, Tot dan dien we ons best om u op deze site zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
zoekmachine optimalisatie
Informatie Stichting Jeugd en Welzijn Bergen op Zoom.
Over de Stichting Peuterspeelzalen Bergen op Zoom. De Stichting Peuterspeelzalen Bergen op Zoom valt sinds 1 april 2006 onder de Stichting Jeugd en Welzijn en beheert 18 peuteropvanglocaties in de Gemeente Bergen op Zoom, Halsteren en Lepelstraat. Deze peuteropvanglocaties zijn gezamenlijk momenteel 129 dagdelen geopend.
loodgieteramsterdam
Stichting Peuterspeelzalen Heusden Peuterspeelzalen Heusden.
STICHTING PEUTERSPEELZALEN HEUSDEN. Stichting Peuterspeelzalen Heusden is de grootste organisatie voor peuterspeelzaalwerk in de gemeente Heusden en heeft vestiginge n in Drunen, Vlijmen, Haarsteeg en Elshout. Onze peuterspeelzalen zijn toegankelijk voor alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar die wonen in de gemeente Heusden.
refurbished ipad
Peuteropvang, een goede start! SPKC.
Stichting Peuterspeelzalen Kralingen-Crooswijk is onderdeel van Stichting SWKGroep. De Raad van Toezicht en Raad van Bestuur van de SWKGroep zijn verheugd om mee te delen dat per 1 september 2017 Edgar Kannekens is aangetreden als lid van de Raad van Bestuur van de SWKGroep.
Slotenmakers
Stichting Peuterspeelzalen Dordrecht.
Stichting Peuterspeelzalen Dordrecht. Op achttien locaties in of nabij een basisschool verzorgt SPD een kwalitatief hoogwaardig aanbod voor peuters. Met haar aanbod levert SPD een professionele bijdrage aan de motorische, creatieve, sociale en cognitieve ontwikkeling van 2 en 3-jarigen in de gemeente Dordrecht.
Stichting Peuterspeelzalen Gemeente Apeldoorn.
Stichting Peuterspeelzalen Gemeente Apeldoorn. Stichting Peuterspeelzalen Gemeente Apeldoorn. Paul Krugerstraat 3a. 7311 AN Apeldoorn. 7301 GG Apeldoorn. 055 203 20 65. Maandag, dinsdag en donderdag.: 09.00 uur tot 16.30 uur. Woensdag en vrijdag gesloten. Tijdens de offciële schoolvakanties zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
Een prettige sfeer en een veilige speelomgeving SPGG.
De stichting stelt zich tot doel om speelmogelijkheden te bieden voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar en zo bij te dragen aan optimale ontwikkelingskansen voor jonge kinderen. De peuterspeelzalen en scholen zijn een ontmoetingsplaats voor verschillende opvattingen en leefwijzen.

Contacteer ons