Meer resultaten voor kakelbont

kakelbont
Zorghoeve Kakelbont Zorgboederij Kakelbont Dinteloord.
Voor volwassenen, kinderen en jongeren met een sociale emotionele hulpvraag biedt zorghoeve Kakelbont een plek in een rustige omgeving, om zichzelf te ontwikkelen op een manier die bij hen past. Ons streven is Kakelbont een plek te laten zijn waar een ieder zich thuis voelt.
gasfornuis kopen
Kakelbont Welkom.
Als kinderen zich veilig en geborgen voelen, ontwikkelen de kinderen zich zo optimaal mogelijk, op hun eigen manier en in hun eigen tempo. Kakelbont is voor de kinderen een plaats om met elkaar te spelen, van elkaar te leren, met elkaar rekening te houden, te eten en te slapen.
Magento
paardenschool kakelbont kleinschalige manege in het westerpark.
Afzeggen van een les. op de Website van Paardenschool Kakelbont! Paardenschool Kakelbont is een initiatief van stichting Kakelbont. Wij zijn, sinds 2011, een kleinschalige manege, met 11 paarden/ ponys, die in een paddock-paradise wonen, het clubhuis is een stro-leem gebouw.
loodgieteramsterdam
Brasserie Kakelbont Maatschappelijk ondernemen.
U bent op een bijzonder plekje in de Dinteloordse polder beland. Te midden van de appel en perenbomen opende begin 2015 Brasserie Kakelbont haar deuren. De Brasserie hoort bij Hoeve Kakelbont. Op het erf is er een bont geheel van activiteiten, die ook weer allemaal met elkaar in verbinding staan!
gratis boekhoudprogramma
Kakelbont Kinderpraktijk Bergen op Zoom en omstreken. kakelbont.
Welkom op de website van Kakelbont Kinderpraktijk. Welkom op de website van Kakelbont Kinderpraktijk. Kakelbont Kinderpraktijk is een overkoepelende naam voor verschillende eerstelijns praktijken onder één dak. Wij zijn gevestigd in de Melkfabriek aan de Bruinevisstraat 32 in het centrum van Bergen op Zoom.
goedkope laptop
ibo-kakelbont.
Wat is BuitenSchoolse Opvang KakelbontKids.
Kakelbont Kids bestaat uit 6 unieke locaties die elk met hun eigen specifieke kenmerken die inspelen op een bepaalde leeftijdsgroep en activiteiten aanbod. Kakelbont Kids onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak en is erop gericht om in overleg met u als ouders te zoeken naar een passende oplossing voor uw persoonlijke situatie, waar nodig wordt dit op maat gemaakt.
Intro Kakelbont www.kinderopvanghaarlem.nl.
Enkele ouders die hun kind op Kakelbont hebben zijn op deze plek hun schoolcarrière begonnen! In juli 1990 nam Kakelbont haar intrek in het gebouw, gevolgd door buitenschoolse opvang Babushka in april 2009. Basisuitgangspunt van Kakelbont is respect voor elkaar, voor jong en oud.
Zorgboeren.nl: Zorghoeve Kakelbont Dinteloord.
Vanaf november 2014 wordt er kleinschalige dagbehandeling/dagbesteding aangeboden voor ouderen, er komt een beleeftuin en sinds januari 2015 is Brasserie Kakelbont geopend en zijn er vergaderruimtes te huur. Een heerlijke locatie om letterlijk en figuurlijk de sfeer te proeven op de boerderij.

Contacteer ons