Meer resultaten voor vacature bso

vacature bso
Pedagogisch medewerker kinderopvang vacatures in Rotterdam/medewerker crediteurenadministratie 24 uur p NationaleVacaturebank.nl.
op zoek naar Pedagogisch Medewerkers BSO opleiding conform de eisen van de cao Kinderopvang pedagogische kennis alsmede kennis van de geldende hygiëne en veiligheidseisen. 3 dagen geleden geplaatst 12 24 uur MBO Pedagogisch medewerker BSO de Kunstenmakers. op zoek naar Pedagogisch Medewerkers BSO dan ook tot de dagelijkse praktijk net als het werken op basis van het pedagogisch en cultuurgerichte opleiding conform de eisen van de cao Kinderopvang.
vacature
Vacatures Kinderopvang en BSO Het Toddlers Huis Groningen.
Als chauffeur van de buitenschoolse opvang ben je een paar uur in de week in touw. Bekijk de vacature chauffeur bso. Groepsassistent vroege vogel. Sta jij elke ochtend met een glimlach op en heb je alle energie voor leuke activiteiten op de groep?
glaszetter almere
Directeur kinderopvang Vacatures Intermediair.nl.
35 dagen geleden geplaatst 24 32 uur WO Coördinator Voorschool BSO / VVE Coach. Buurtcentrum De Mussen. van en ervaring met Opbrengstgericht werkenVisie op kinderopvang in de kinderopvang Heeft coachende vaardigheden nieuwe vormen van kinderopvang gekoppeld worden aan werkgelegenheid voor. 13 dagen geleden geplaatst 24 32 uur HBO Financieel Administratief Specialist op HBO niveau voor 32-36 uur per week Amsterdam. Stichting Prokino Kinderopvang. Salariëring volgens de CAO Kinderopvang, schaal 9 inschaling Stichting Prokino Kinderopvang is onderdeel van een samenwerkingsverband van drie stichtingen; Prokino Zorg, Prokino Kinderopvang. 17 dagen geleden geplaatst 32 36 uur HBO marketing-salesmanager. in de dienstverlening kinderopvang, uitzendbranche, opleidingsbranche. van 0-13 jaar. De markt van de kinderopvang is behoorlijk dynamisch in de branche kinderopvang en onderwijs.Om dit nog beter in deze. 101 dagen geleden geplaatst 24 32 uur HBO. Verfijn hieronder uw zoekopdracht.: Berkel en Rodenrijs. Vacatures op Twitter. Volg ons op Facebook. Volg ons op LinkedIn. Direct vacature plaatsen.
whirlpool
Vacatures SDK kinderopvang Werken als pedagogisch medewerkster?
Vacature talentvolle pedagogisch medewerkers. Vacature jonge talentvolle pedagogisch medewerkers. Vacature pedagogisch medewerker BSO met MUZIEK talent. Vacature pedagogisch medewerker met NATUUR talent. Vacature pedagogisch medewerker BSO met THEATER talent. Plezier en ontwikkeling. SDK kinderopvang biedt opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar.
loodgieteramsterdam
Vacatures Kinderopvang Snoopy.
Dit betreft een vacature voor 19.5 uur per week waaronder maandag dinsdag en donderdagmiddag meewerken op de BSO. Als teamleider geef je hierarchisch leiding aan de medewerkers van de BSO en ben je verantwoordelijk voor de realisatie van het operationeel beleid van de BSO.
cursus excel 2016
Bso-vacatures november 2017 Indeed.nl.
Pedagogisch medewerker BSO per week minimaal 3 uur. Als pedagogisch medewerker van Bso Marlon maak je deel uit van een vast team met ervaren pedagogisch. 3 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Bso Marlon Vacatures in Schoonebeek.
Vacatures Triodus.
VACATURE PEDAGOGISCH MEDEWERKER BSO TRIODUSBSO Haantje de Voorste is gelegen in de groene Bohemen Kijkduinbuurt. Onze locatie is gevestigd in het clubgebouw van de voetbalvereniging Quick. We maken elke dag gebruik van de voetbalvelden. Per dag komen er maximaal 40 kinderen naar de BSO.Over de functie van Pedagogisch MedewerkerAls Pedagogisch Medewerker bij BSO.
Pedagogisch Medewerker Bso-vacatures november 2017 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor BSO de Blokhut Vacatures in Groningen. Pedagogisch medewerker BSO 18-28 uur. BSO de Blokhut Groningen. Vacature groepsbegeleider BSO de Blokhut. BSO de Blokhut werkt met een duidelijke visie. Wegens vertrek van een van onze collegas zijn wij op zoek naar 2.
Vacatures KOKO Kinderopvang.
De werktijden zijn op de BSO van 1445: uur tot 17.45 uur. Op het KDV tussen 0730: uur en 1815: uur. Pedagogisch Beleidsmedewerker Berkel en Rodenrijs. Wie zijn wij? SWK-Kinderopvang levert stafdiensten en directievoering aan kinderopvangorganisaties binnen de SWKGroep. Het Pedagogisch Expertise Centrum en het stafbureau Beleid en Ontwikkeling vormen samen de stafdiensten. Wij willen blijven investeren in de pedagogische kwaliteit. Daarom hebben we een eigen Pedagogisch Expertise Centrum. Vanuit dit expertisecentrum worden de nieuwste ontwikkelingen in beleid vertaald en wordt ondersteund bij de implementatie en borging van dit beleid op de kinderopvanglocaties. Er worden inspiratiebijeenkomsten georganiseerd en er wordt geadviseerd, bijvoorbeeld bij de vorming van Integrale Kindcentra. Open sollicitatie De Meern. Is er voor jou op dit moment geen passende vacature, maar wil je wel voor ons werken?
Vacatures Zo Kinderopvang.
Oproepkracht KDV BSO mogelijkheid uitbreiding van uren minimaal 3 dagen beschikbaar flexibiliteit is een pre! Inschaling vindt plaats op basis van de CAO Kinderopvang. Ben jij die spontane collega met kennis van zaken die dat stapje extra wil zetten en ons team wil komen versterken? Geef in je sollicitatie duidelijk aan op welke vacature je solliciteert, zodat wij hier rekening mee kunnen houden in de sollicitatieprocedure.
Kinderopvang-vacatures in Arnhem november 2017 Indeed.nl.
BSO Tussen Thuis / KDV Peuter Thuis Arnhem. We zoeken voor ons KDV en de BSO een enthousiaste invaller met in ieder geval ervaring op een babygroep. Ook als je niet de hele week beschikbaar bent kun je. 29 dagen geleden vacature opslaan meer.

Contacteer ons